WAT IS EEN HARD SELTZER?

/ WE HEBBEN GEEN GEHEIMEN

Deciao Organic Hard Seltzer is een alcoholische drank die is gemaakt van water, biologisch granen (glutenvrij) en gist. Fermenteer de ingrediënten in de juiste verhoudingen, distilleer het tot een zuivere basis en je krijgt een Hard Seltzer

Als de fermentatie is afgelopen, is alle suiker uit de granen door de gist omgezet in alcohol. Daarom is Deciao Hard Seltzer suikervrij. Om 100% zeker te zijn, gebruiken we een filter. Dit filtert ook de laatste restjes gist eruit. Het resultaat is een bijna smaak- en kleurloos basisbrouwsel van 5% alcohol. Vervolgens voegen we onze biologische en unieke smaken toe. 

Om smaak toe te voegen, gebruiken andere merken natuurlijke smaken en aroma's (klein geheimpje, deze worden in een lab gemaakt en zijn niet zo natuurlijk als je denkt of proeft). We wilden echter iets unieks: Deciao is de enige hard seltzer die op smaak is gebracht met biologische gedistilleerde smaken. Dit betekent dat we sterk geconcentreerde alcoholische extracties gebruiken van echte biologische ingrediënten. 

3 smaken trs.png

Met deze methode zorgen we ervoor dat alle smaken rechtstreeks van de bron komen, zodat er geen rare lab stoffen in onze cans terechtkomen, sweet right? Nadat de smaak en bubbels zijn toegevoegd, doen we het in een recyclebare can en verzenden we het. Just for you.