top of page
  • Writer's pictureTroy

MOSCOW MULE CHIC

Updated: Apr 23, 2021

Van cocktail tot hard seltzer

Deciao Moscow Mule Chic toont aan dat hard seltzers ook een uitgesproken en krachtige smaak kunnen hebben, naast de Italian Attitude wilden we iets unieks brengen. Een smaak die anders is dan al bestaande hard seltzers.


De Moscow Mule is tegenwoordig een van de populairste cocktails ter wereld. De combinatie van vodka, gemberbier en limoen werd al in de jaren ‘40 bedacht en heeft door de jaren heen aangetoond tijdloos te zijn. Waar Troy de Moscow Mule leerde kennen als bartender, dronk Robbert hem voornamelijk aan de andere kant van de bar. Samen besloten we al snel dat de smaak van deze cocktail perfect zou passen bij Deciao.


De smaak van de Moscow Mule Chic is opgebouwd uit drie soorten gember: een jong gember distillaat, een gedroogd gember distillaat en een tinctuur van Peruaanse gember. Deze drie gecombineerd zorgen voor een heerlijke aroma’s en een kruidige en pittige gembersmaak.

Door toevoeging van de limoen en komkommer ontstaat er een balans tussen de gembersmaak en de frisse smaken van limoen en komkommer.


De Moscow Mule Chic is onze versie van de Moscow Mule: zonder suiker maar net zo prikkelend.


Bestel hem hier


23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page